SpermsweeterSpermsweeter (Yummy Cum) verbetert de smaak van sperma!

Spermsweeter (Yummy Cum) zorgt voor een zachte licht zoete smaak. Vrouwen beschrijven het sperma van hun partner nadat deze Spermsweeter heeft gebruikt als een prettige bloesemachtige smaak die sterk lijkt op een zoete oosterse thee. "You've got funky-tasting spunk" zegt Samantha uit Sex and the City tegen haar laatste verovering en weigert vervolgens om hem nog oraal te bevredigen. Samantha blijkt niet de enige vrouw te zijn die de smaak van zaad niet erg appetijtelijk vindt. Uit een onderzoek naar de smaak van sperma dat is uitgevoerd blijkt dat er goed en slecht smakend sperma is. Voor dit onderzoek zijn honderden pornoactrices geïnterviewd en is hun mening naar de smaak van sperma gevraagd. Dit onderzoek heeft geleid tot zeer verassende resultaten, namelijk: je eetgewoontes bepalen de smaak van je zaad.


Meer informatie | Direct Bestellen

CumBetterVruchtbaarheid man verbeteren door betere kwaliteit sperma!

Meer sperma en zaadcellen zorgen voor een betere vruchtbaarheid! Cumbetter kan de vruchtbaarheid van de man stimuleren door middel van een tablettenkuur. De tablettenkuur van Cumbetter is zonder doktersrecept verkrijgbaar. Na een kuur van ongeveer 3 maanden is de werking optimaal en heeft Cumbetter zowel de kwaliteit sperma verbeterd als de aanmaak van meer sperma en zaadcellen stimuleert, wat beide een positieve invloed heeft bij: vruchtbaarheid man verbeteren.


Meer informatie | Direct Bestellen

Black Stone SprayBlack Stone Spray, zaadlozing vertragende spray!

Vaak komen mannen sneller klaar dan zij eigenlijk zouden willen. Door het uitstellen van het orgasme dragen mannen bij aan betere seks voor beiden. Black Stone Spray verdooft tijdelijk de gevoeligste plekken van de penis. U komt minder snel tot een hoogtepunt en geniet dus langer van seks. Dankzij Black Stone Spray komt u nu samen klaar na eerst een lange vrijpartij!


Meer informatie | Direct Bestellen

Betere SpermaWilt u ook meer sperma produceren en veel sperma spuiten bij iedere zaadlozing?

Mannen weten als geen ander hoe belangrijk het is om tijdens de ejaculatie een krachtige golf sperma te lozen. Niet voor niets wordt in sexfilms de zaadlozing altijd in close up gefilmd. Juist door te laten zien hoeveel de man spuit tijdens het orgasme wordt zijn mannelijkheid en vitaliteit benadrukt. Betere Sperma kan u dagelijks voorzien van meer sperma en meer genot tijdens de seks. Dagelijks gebruik van Betere Sperma tabletten stimuleert de aanmaak van veel sperma en verhoogt het libido. Zo zult u tijdens iedere zaadlozing veel sperma spuiten en een heftig en intens orgasme beleven.


Meer informatie | Direct Bestellen

Meer SpermaVeel sperma spuiten bij iedere zaadlozing is mogelijk!

Meer Sperma maakt het mogelijk om veel sperma te kunnen spuiten bij iedere zaadlozing. Bent u ontevreden over de hoeveelheid sperma die u spuit tijdens een orgasme? En bezorgt een orgasme u geen rillingen en kippenvel?Dan is Meer Sperma hét product voor u! Meer Sperma is speciaal ontwikkeld voor mannen die veel sperma willen spuiten bij iedere lozing en een heftig en intens orgasme willen beleven. In plaats van enkele druppeltjes zult u grote witte stralen sperma spuiten die met kracht zelfs meters ver kunnen komen.


Meer informatie | Direct Bestellen

Cum PlusBeleef een intenser orgasme en spuit meer sperma!

CumPlus is hét voedingssupplement dat de seksuele ervaring tot een hoger niveau brengt. Wil jij nog meer genieten van je hoogtepunt? Door het gebruik van CumPlus kan je lekkerder klaarkomen en beleef je jouw orgasme vele malen intenser. CumPlus helpt de sperma productie te verhogen waardoor je meer spuit en langer geniet. Start nu met een kuur en sta verbaasd van de resultaten. Imponeer je partner met een grotere hoeveelheid sperma. Geef je seksleven een nieuw impuls, door een hardere erectie te krijgen en lekker veel sperma te spuiten. Maak indruk op je partner! Vrouwen zijn (onbewust) onder de indruk van grotere hoeveelheden sperma, dus laat je mannelijkheid op deze manier blijken door een grote lading te spuiten.


Meer informatie | Direct Bestellen