DepilatorPijnloos ontharen zonder stoppels of irritaties!

Ongewenste haargroei is een groot probleem voor veel vrouwen. Doordat de huid van de vrouw gevoeliger is dan de huid van de man, is het belangrijk om het haar op de juiste, pijnloze manier te verwijderen. De Depilator maakt dit gegarandeerd mogelijk. Dit apparaatje is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige vrouwenhuid op de oksels, bikinilijn en in het gezicht. Depilator onthaart zonder stoppels en irritaties, waar en wanneer u maar wilt!


Meer informatie | Direct Bestellen

Sterwit Skin crèmeSterwit Skin crème bleekt de donkere huid op natuurlijke wijze!

Donkere huid bleken op natuurlijke wijze is nu mogelijk met Sterwit Skin. Naast het bleken van een donkere huid is Sterwit Skin crème geschikt om ouderdomsvlekken en pigmentvlekken te verwijderen. Sterwit Skin maakt van uw vlekkerige, donkere huid een egale en lichte huid. Sterwit Skin is een crème op natuurlijke basis die helpt bij het verwijderen van ouderdomsvlekken en pigmentvlekken, een donkere huid bleekt én vorming van pigmentvlekken tegengaat! Sterwit Skin werkt verzorgend voor een lichte huid en is geschikt voor alle huidtypen. Bestel Sterwit Skin crème snel zodat u vol zelfvertrouwen van een egale en lichte huid geniet!


Meer informatie | Direct Bestellen

SkinWhiteningSkinWhitening voor een mooie egale huid en huidskleur!

Bent u ontevreden over uw huidskleur of de structuur van uw huid? Dan is SkinWhitening echt iets voor u! SkinWhitening helpt huidveroudering tegen te gaan en biedt bescherming tegen de zon. Daarnaast beschermt SkinWhitening uw huid tegen schadelijke stoffen in uw lichaam. SkinWhitening heeft huid verjongende eigenschappen, kan de huid lichter maken en oneffenheden helpen verwijderen.


Meer informatie | Direct Bestellen